Za skupine
SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nasPraznovanja
birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vasKolesarjenje
z zemljevidi po ravninah PomurjaVinska kraljica SLO
iz turistične kmetije Na koncu vasisvinsjki zrezek v zvitku z nadevom ajdove kaše
Bograč iz treh vrst mesa s krompirjem
pretaknjena s slanino, korenčkom in kumaro
goveja pečenka v rozinovi omaki
v višnjevi omaki
v vinski omaki, opečeni na gorčici in začinjeni s timijanom
pripravljeno po prleško
kotlet, s prilogo iz jajca, paradižnika in česna
kotlet, namazan s hrenom in ocvrt
kot dodatek priporočamo dodatek smetanov hren in vinsko omaka
na gobovi čebulno smetanovi omaki, zaliti z vinom
z mletim mesom in dodatki
z bučnimi semeni v skorjici
Piščančji zrezki nadevani z nadevom iz kuhanih kostanjev
polnjen s šunko in špinačo
na klasičen način
Piščančji zrezki s skutnim nadevom
na klasičen način
kjer pečena kaša - kot priloga - pridobi na okusu
polnjena z domačim nadevom, Martinovo kosilo (11.11. - praznik vina)
z gobicami, šampanjec v omaki daje poseben okus
omaka prevzame poseben "orehov" okus
ponjeni s šunko in korenčkom
piščanec v omaki iz grozdja
v omaki iz tribarvne paprike in prekajene šunke
tunka in sir dajeta pecat okusu puranjega zrezka
s sotiranimi breskvami in kokosom
v obliki zvitka z domačim nadevom in jajcem
okusen file nadevan s suhimi slivami
svinjska pečenka z zapečeno kožo
v sirovi skorjici
svinjski zvitek polnjen s kislim zeljem
na klasičen način
v omaki z grozdnimi jagodami sotiranimi na maslu
v žvrkljanem testu s paradižnikom, gobicami in kislo smetano
pikantna omaka zalita z vinom in smetano
v gorčični omaki s čebulicami
zrezek v omaki iz belega vina
zrezek v sladkasti omaki iz suhih sliv
jabolčni krhlji v omaki začinjeni z ingverjem