Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Vinska kraljica SLO

iz turistične kmetije Na koncu vasi

Kakšna je cena jedilnika ?

Ceniki so sestavljeni po sistemu: 1-1-1, 2-2-2, 2-2-3 oz. 2-3-2 in 3-3-3 kar npr. pomeni:
2-3-2: 2x juha, 3x glavna jed, 2x priloga - vsakemu jedilniku pa pripada tudi solata in sladica
Tako je določena osnovna cena. Tej ceni se pa prišteje -/+ cena pri posamezni jedi!

Govedina +0,5

Dušena govedina v mozaiku

pretaknjena s slanino, korenčkom in kumaro

Govedina
+1

Goveja pečenka z rozinami

goveja pečenka v rozinovi omaki

Govedina
+2

Goveji file

v višnjevi omaki

Govedina +0,5

Goveji zrezki

v vinski omaki, opečeni na gorčici in začinjeni s timijanom

Govedina

Kuhana govedina

kot dodatek priporočamo dodatek smetanov hren in vinsko omaka