Za skupine
SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nasPraznovanja
birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vasKolesarjenje
z zemljevidi po ravninah PomurjaVinska kraljica SLO
iz turistične kmetije Na koncu vasiCeniki so sestavljeni po sistemu: 1-1-1, 2-2-2, 2-2-3 oz. 2-3-2 in 3-3-3 kar npr. pomeni:
2-3-2: 2x juha, 3x glavna jed, 2x priloga - vsakemu jedilniku pa pripada tudi solata in sladica
Tako je določena osnovna cena. Tej ceni se pa prišteje -/+ cena pri posamezni jedi!
Bograč iz treh vrst mesa s krompirjem
pripravljeno po prleško
svinsjki zrezek v zvitku z nadevom ajdove kaše
kotlet, s prilogo iz jajca, paradižnika in česna
kotlet, namazan s hrenom in ocvrt
na gobovi čebulno smetanovi omaki, zaliti z vinom
z mletim mesom in dodatki
v omaki iz tribarvne paprike in prekajene šunke
v obliki zvitka z domačim nadevom in jajcem
okusen file nadevan s suhimi slivami
svinjska pečenka z zapečeno kožo
v sirovi skorjici
svinjski zvitek polnjen s kislim zeljem
na klasičen način
v omaki z grozdnimi jagodami sotiranimi na maslu
v žvrkljanem testu s paradižnikom, gobicami in kislo smetano
pikantna omaka zalita z vinom in smetano
v gorčični omaki s čebulicami
zrezek v omaki iz belega vina
zrezek v sladkasti omaki iz suhih sliv
jabolčni krhlji v omaki začinjeni z ingverjem
z bučnimi semeni v skorjici
Piščančji zrezki nadevani z nadevom iz kuhanih kostanjev
polnjen s šunko in špinačo
na klasičen način
Piščančji zrezki s skutnim nadevom
na klasičen način
kjer pečena kaša - kot priloga - pridobi na okusu
polnjena z domačim nadevom, Martinovo kosilo (11.11. - praznik vina)
z gobicami, šampanjec v omaki daje poseben okus
omaka prevzame poseben "orehov" okus
ponjeni s šunko in korenčkom
piščanec v omaki iz grozdja
tunka in sir dajeta pecat okusu puranjega zrezka
s sotiranimi breskvami in kokosom
pretaknjena s slanino, korenčkom in kumaro
goveja pečenka v rozinovi omaki
v višnjevi omaki
v vinski omaki, opečeni na gorčici in začinjeni s timijanom
kot dodatek priporočamo dodatek smetanov hren in vinsko omaka