Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Vinska kraljica SLO

iz turistične kmetije Na koncu vasi

Prleška noč - v Ljutomeru

Vpis:Suzana KOLBL /

Opisne besede: festival, zabava, na prostem, prlekija, ljutomer, prleška noč


DOPOLNILO: Vir: KURJAGLAVA.SI

V soboto, 07.07.2007, je KMD KAEMDE na Glavnem trgu v Ljutomeru organiziral Prleško poletno noč, ki je v lepem in sončnem vremenu z izjemo kratke plohe postregla z bogatim kulturnim programom in privabila številno občinstvo, ki si je ogledalo predstavitve kulturnih in mladinskih društev ter zanimiv glasbeni repertoar.

Kot prve so nastopile Zapeljivke, nato pa še Boštjan Konečnik in Kačji pastirji, kot poslastica za zaključek pa je nastopila skupina Tabu z novo pevko. Poskrbljeno je bilo tudi za jedačo in pijačo ter otroški tobogan. Prireditev je obiskalo okoli 2000 ljudi, najbolj vztrajni od njih so vztrajali do zgodnjih jutranjih ur.


Članek:

Pozdravljeni vsi ki imate radi zabavo na prostem!

KMD Kaemde iz Ljutomera organizira festival "PRLEŠKA POLETNA NOČ", ki bo v soboto 7. julija 2007 s pričetkom ob 15 uri na Glavnem trgu v Ljutomerju.

Z vami in za vas tudi dobrote Izletniške kmetije "Na koncu vasi" - Ajdov krapec in Modra frankinja
Nastopajoči: Zapeljivke,Boštjan Konečnik KACJI PASTIRJI in za konec večera skupina TABU.

Opis skupin:

ZAPELJIVKE; simpatični ženski narodno-zabavni ansambel, ki deluje od marca 2002. njihova posebnost je diatonična harmonika, tako da igrajo tudi poleg zabavne glasbe, veliko avsenikovih melodij.

BOŠTJAN KONEČNIK; mlad muzikant z diatonično harmoniko, izredno popularen na slovenski glasbeni sceni, izdal je že 4 albume in igra isključno svoje pesmi, katere imajo narodni-zabavni privdih

KACJI PASTIRJI: Zelo zanimiva in dobra rockerska skupina zelo mladih fantov (13-16 let), ki zažigajo v živo in ponavadi res navdušijo publiko. Poleg svojih skladb igrajo tudi priredbe znanih slovenskih in tujih izvajalcev.

TABU; skupina TABU pa je tako ali tako znana vsem slovencem pa tudi na področju ex- jugoslavije so izredno znani. Oni so res skupina, katera zna narediti pravo vzdušje z njihovimi skladbami. SEDAJ Z NOVO PEVKO.

Vljudno vabljeni v Ljutomer. VSTOPNINE NI!

Pridite in se prepričajte ali bo dobra zabava!