Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Vinska kraljica SLO

iz turistične kmetije Na koncu vasi

Hiša vina CUK v Lendavskih goricah

Vpis:Suzana KOLBL /

Opisne besede: partner, turizem, Lendava, turistična kmetija, turizem na kmetiji, nočitve


Turizem smo ljudje, turizem je druženje, sodelovanje, počitek in uživanje, turizem je raznolikost, turizem je dobra volja... V skladu z napisanim smo se tudi na naši turistični kmetiji "Na koncu vasi" odločili, da vzpostavimo partnerski odnos s turizmi v naši okolici, Pomurju in tako našim obiskovalcem ponudimo več doživetij, širši spekter spoznavanja lepot Pomurja in nasploh te krajine. Tako vam poleg lepot Jeruzalemskih vinskih hribov, reke Mure in panonskega polja ppredstavljamo tudi kmečki turizem "Hiša vina Cuk" v Lendavskih goricah...

Tukaj vam jo predstavimo: http://www.hisa-vina-cuk.si

Turizem Cuk, Lendavske goriceV »Hiši vina« Cuk se prodajajo le od lastnika pridelana vina. Vinograde obdeluje družina na 2.5 Ha, približno 27.000 trt. Pridelujemo 5 belih in 4 rdeče vrste. To so laški rizling, renski rizling, beli pinot, savignon blanc, dišeči traminec, modri pinot, zweigelt, merlot in modra frankinja.
Vso vino v kleti Cukovih je vrhunsko in se stekleniči.

Nudimo 20 ležišč. Od tega je 6 ležišč v kmečki hiški. Kmečka hiška meri na dveh nadstropjih 140 m2 . Ima dve spalnici, dve kopalnici, dnevni prostor katerega krasi lončena peč, kuhinjo, garderobo. Poleg tega ima še teraso. V hiši je tudi pralni stroj, sušilni stroj, pomivalni stroj, TV in še mnogo drobnih priboljškov.

Ponudba:

Bograč - po predhodnem naročilu. Pravi bograč je sestavljen iz ...

Domači narezek - ga lahko vedno poskusite. Pripravljen je iz domačih dobrot hiše.

"Rejtaši" - po predhodnem naročilu pripravljeni po načinu »neveste«.

Pokušina vin - standardna vsebuje pet vzorcev vin in dva pereca. Ne pozabimo na predstavitev v petih jezikih (slovensko, madžarsko, angleško, nemško, hrvaško).

Ogled kleti - pridite si jo ogledati.