Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Vinska kraljica SLO

iz turistične kmetije Na koncu vasi
Perutnina Priporočamo

Ocvrt perutninski zrezek

z bučnimi semeni v skorjici

Perutnina
+1

Ocvrt piščančji zrezek s kostanjevim nadevom

Piščančji zrezki nadevani z nadevom iz kuhanih kostanjev

Perutnina +0,5

Ocvrt polnjen piščančji file

polnjen s šunko in špinačo

Perutnina -0,5

Ocvrti piščanec

na klasičen način

Perutnina +0,5

Ocvrti skutni piščančji zrezek

Piščančji zrezki s skutnim nadevom

Perutnina -0,5

Pečen piščanec

na klasičen način

Perutnina +0,5

Pečen piščanec v ajdovi kaši

kjer pečena kaša - kot priloga - pridobi na okusu

Perutnina +0,5

Pečena raca

polnjena z domačim nadevom, Martinovo kosilo (11.11. - praznik vina)

Perutnina +0,5 Priporočamo

Piščančji file v šampanjski omaki

z gobicami, šampanjec v omaki daje poseben okus

Perutnina +0,5

Piščančji file z orehi in sirom

omaka prevzame poseben "orehov" okus

Perutnina
+1

Piščančji zvitki

ponjeni s šunko in korenčkom

Perutnina

Piščanec z grozdjem

piščanec v omaki iz grozdja

Perutnina +0,5

Puranji file s tunko in sirom

tunka in sir dajeta pecat okusu puranjega zrezka

Perutnina
+1

Puranji steak v naravni omaki

s sotiranimi breskvami in kokosom